ourbigadventure.blogg.se

Denna blogg är till för dem som vill följa vår resa. Vi uppdaterar när det finns tid och internet, om ni inte hör från oss på ett tag betyder det antagligen att vi är ute i djungeln eller liknande. Så nu kör vi igång, häng med på vår resa!

Bonita Montañita

Kategori: Allmänt

Montañita Montañita... Har hade vi en harlig vecka. Bra hostel, trevliga manniskor, lata dagar pa stranden, god mat. Huvudgatan bestod av sma stand dar de salde goda frukostan, juicer, mackor och drinkar. Pa kvallarna hangde vi med vara nya vanner pa hostelet, lagade mat tillsammas, umgicks och gick ut for att rora lite pa oss efter maten...
 
 
 
Nedan ser vi Louise och var 2 meter lange van Luke, snacka om langdskilland...
 
 
Vi har bada tva ovat pa varsin ny talang, Louise har har ovat flitigt pa sitt gitarrspelande pa dagarna pa stranden, och Josefin har ovat sig i den svara konsten att surfa. Vi far se hur det blir med utvecklandet av vara talanger, fortsattning foljer...
 
 
 
 
Eftersom lokalabefolkningen och flera av vara engelsksprakiga kompisar firar jul den 25e sa blev det tva tycken julafton for var del i ar. Inte sa mycket julstamning i dryga 30 grader varme, men solnedgangen pa julafton var inte helt fel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den trebenta men anda glada hunden som agde stranden...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kort sagt har det varit 9 lata dagar pa stranden men mycket firande. Efter jul var det dax att dra vidare mot Mancora i Peru for att fira nyar i annu en liten strandstad.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: