ourbigadventure.blogg.se

Denna blogg är till för dem som vill följa vår resa. Vi uppdaterar när det finns tid och internet, om ni inte hör från oss på ett tag betyder det antagligen att vi är ute i djungeln eller liknande. Så nu kör vi igång, häng med på vår resa!

Roadtrip!

Kategori: Allmänt

 Så var det dax att ge sig ut på great ocean road. Det är en väg som går längs kusten väster om Melbourne och slutar ungefär halvvägs mot Adelaide. Det blev en härlig tur med många stopp vid vackra stränder, skogar och djurliv. Vi såg bland annat en massa vilda koalor, kängrur, och färggladda fåglar. Vi sov i vanen och lagade mat i den (den hade en liten kyl och en kokplatta på gas) så det var en väldig frihet att kunna åka vart man ville och stanna för natten när det började bli mörkt.

Efter några dagar på great ocean road vände vi och började köra upp längs sydöstkusten mot Sydeny. Även här fanns många fina stallen att stanna på längs vägen, och vackert landskap att köra igenom.

 
 

 Ovan var standardmat i vanen
 
 
 Myskvall!
 
 Ser verkligen konstigt ut med trad som ar svart av sot efter att ha brunnigt, och sa kommer det nya kvistar och lov ur tradet...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter 10 dagar på vägen var den sedan dax att lämna vanen i Sydeny och checka in på ett hostel i Bondi Beach. Här stannar vi i två nätter tills familjen Hedberg + Becky kommer och hälsar på, ska bli trevligt! Jaha nu har ni ju fått lite uppdateringar för denna gången, ha det fint till nästa gång!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: