ourbigadventure.blogg.se

Denna blogg är till för dem som vill följa vår resa. Vi uppdaterar när det finns tid och internet, om ni inte hör från oss på ett tag betyder det antagligen att vi är ute i djungeln eller liknande. Så nu kör vi igång, häng med på vår resa!

Nyarsfirande i Mancora!

Kategori: Allmänt

Forsta stoppet i Peru blev Mancora vid kusten. Staden ar pa manga satt lik Montañita, eftersom det aven har ar mycket surf, backpackers och gott strandhang. Vart hostel ar lite storre an det i Montañita med pool och bar med bade mat och dricka till helt ok priser samt trevliga manniskor. Det anda som kanske gor sa att Montañita overtraffar Mancora ar att genom Mancora gar det en stor vag som alltid ar valdigt traffikerad. Dagarna har vi spenderat vid poolen och stranden, atit god mat och druckit goda drinkar.
 
 
 
Vi startade nyarsfirandet med en drink i poolen, foljt av en god pasta och ackligt vin. Kvallen och tolvslaget spenderades pa vart fullpackade hostel innan vi drog vidare till ett annat hostel dar vara vanner bodde for att dansa till solen gick upp. Kort sagt ett valdigt lyckat nyar!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Imorgon den 3e satter vi oss pa bussen for en 19 timmars resa till Lima, hoppas vi far stolar som gar att falla mycket... Ta hand om er sa hors vi senare!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: