ourbigadventure.blogg.se

Denna blogg är till för dem som vill följa vår resa. Vi uppdaterar när det finns tid och internet, om ni inte hör från oss på ett tag betyder det antagligen att vi är ute i djungeln eller liknande. Så nu kör vi igång, häng med på vår resa!

Sista landet i Sydamerika...

Kategori: Allmänt

Var ju ett tag sen vi skrev sist men känns som att vi gjort saker hela tiden! Bussresan ner till Valparaiso gick bra, vi sov och läste böcker. Valparaiso var en mysig stad, mindre än vi förvantat oss. Den ligger inklämd mellan bergen vid havet, så staden klättrar liksom upp längs bergens sluttningar och därför finns det massor av trappor och gamla hissar (!) som tar en mellan de olika gatorna. Det finns många små gator med färggladda hus och graffiti där man kan strosa runt och mysa på caféer. Vi spenderade även en del tid vid stranden, vilket var välkommet efter allt tid i bergen.

 
 
 
 
 

Efter några mysiga dagar i Valparaiso var det tillslut dax att ta bussen till Santiago, Chiles huvudstad, för att ta flyget till nästa kontinent. Vi skulle flyga tidigt på morgonen så tog oss ut till flygplatsen på kvällen för att spendera natten på flygplatsen. Vårt nästa mål var Australien, men resan blev billigare om man la rutten vi Los Angeles, så vi hade planerat in 3 dagar när. Nästa destination var alltså LA.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: