ourbigadventure.blogg.se

Denna blogg är till för dem som vill följa vår resa. Vi uppdaterar när det finns tid och internet, om ni inte hör från oss på ett tag betyder det antagligen att vi är ute i djungeln eller liknande. Så nu kör vi igång, häng med på vår resa!

I Baños

Kategori: Allmänt

Baños ar en valdigt liten stad i bergen omringad av vulkaner. Hojden ar 1800 meter sa vi kanner inte av detta sa mycket langre. Forsta dagen bestamde vi oss for att ta en ridtur i bergen och vi hade turen att lyckas fa en riktigt bra guide och trevliga hastar, det var bara vi tva och guiden pa turen. For att vara sakra pa att fa en ordentilg ridtur och inte bara ut och aka lite sa sa vi nar vi bokade: we want to go fast! det fick vi ocksa, vi var alltsa valdigt nojda. Hastarna var sma och magra, men starka och sakra pa foten. Inte riktigt som hemma, men det var en harlig upplevelse. Var guide var nagon sorts schaman som larde oss om vaxter som naturmedicin. vi red uppfor en vulkan dar man kunde se lavans framfart. Pa kvallen besokte vi de varma kallorna, ett skont avslut pa dagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dag tva (tis) bestamde vi oss for att hyra mountainbikes for att cykla i bergen och titta pa vattenfall. Vi hade fatt hora att det skulle vara mest nerfor, och blev darfor lite forvanade nar det plotsligt var sa brant uppfor sa att vi var tvungna att ga en lang bit. Efter ett tag bestamde vi oss for att vi maste ha kort fel, och vande med trotta ben mot en en lang nerforsbacke. Sedan kom vi iaf pa ratt spar, och fick se manga vackra vyer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi tog nagra timmar senare tacksamt en "buss" hem. Eftersom vi tyckte ridningen var nagot av det basta pa lange sa har vi bokat en heldagstur for imorrn, detta ser vi verkligen fram emot!
 

Kommentarer

  • anne-lott säger:

    Jag också! Det var det coolaste jag setr på lange-
    både häst o cykel!

    2012-12-11 | 14:37:11

Kommentera inlägget här: