ourbigadventure.blogg.se

Denna blogg är till för dem som vill följa vår resa. Vi uppdaterar när det finns tid och internet, om ni inte hör från oss på ett tag betyder det antagligen att vi är ute i djungeln eller liknande. Så nu kör vi igång, häng med på vår resa!

City of Angels

Kategori: Allmänt

Efter diverse mellanlandningar var vi slutligen framme i ett vårigt LA. Vi hyrde en bil, eftersom LA är så utbrett så det är bästa sättet att ta sig runt där, och lyckades efter lite omvägar (skyller på kartan..) ta oss ut till Venice Beach där vi skulle bo. Louise hade bott på detta hostel 6 år tidigare när hon gjorde sin jorden-runt-resa med Carro, så hon visste att det var bra.

 

När vi kom fram till LA fick vi lite en chock när vi såg hur snygga kläder alla hade jämfört med våra trasiga vi-har-använt-samma-kläder-i-4-månader-kläder. Så vi blev helt enkelt tvungna att åtgärda problemet med lite eftrlängtad shopping! USA är ju dessutom billigare att shoppa i än sverige... Vi fick slänga en del av de gamla grejerna, men var ändå lite nervösa när vi sen skulle checka in grejerna tre dagar senare på LAX...

 

Vi turistade lite också så klart, gled runt lite i Hollywood och kollade på stjärnor. Vi tog även en biltur ner till Newport beach, måste ju kolla när man ändå är i närheten. Vår sista dag i LA spenderade vi med att strosa i Venice Beach och kolla på alla speciella människor som håller till där, väldigt intressant. Sedan var det dax att lämna bilen på flygplaten igen och flyga vidare mot Australien!

Nedan forsta nyttiga frukosten pa lange...
 
 
 
Ovan och nedan: Venice Beach!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: